Stran s pogostimi vprašanji

  • Ne morem oddati prijave preko spletne strani. Se lahko prijavim drugače?
  1. V večini primerov lahko problem najhitreje rešite sami. Zbrišite predpomnilnik in piškotke v vašem brskalniku (delete browser cookies and cache). Navodila, kako to storiti, lahko najdete na internetu, npr. https://www.domenca.com/podpora/kb/kako-izbrisem-predpomnilnik-brskalnika-cache/.Ž
  2. Preverite, da so prijavne datoteke pravilno shranjene. Obrazec najboljše sprejema PDF format (do 3MB), takoj zatem pa DOCX (do 3MB). Če potrebujete pri pretvarjanju datotek pomoč, si lahko pomagate z online orodji, npr. https://www.sodapdf.com/docx-to-pdf/.
  3. Če po teh korakih še vedno ne morete opraviti prijave, nam prijavne dokumente (CV in spremno pismo) pošljite na [email protected] s 1) pripisom pozicije, za katero želite kandidirati in s 2) pisnim soglasjem z našimi splošnimi pogoji in politiko zasebnosti, objavljenimi na naši spletni strani: https://first-class.si/gdpr/. Ob vnosu v sistem, vas bodo naši sodelavci o tem obvestili.

 

  • Kdaj lahko pričakujem povratno informacijo glede prijave?

Redno spremljamo vse prispele prijave in se trudimo, da potencialne kandidate čim hitreje obvestimo o nadaljnjih korakih v postopku selekcije.Naša ekipa svetovalcev se trudi najti čim boljše ujemanje med naročnikom in kandidatom, zato selekcijski postopek poteka na podlagi vseh pridobljenih informacij s strani naročnikov in skladno z njihovimi željami.

V primeru, da se ne uvrstite v naslednji krog selekcije, vas bomo o tem obvestili takoj, ko se bo postopek zaključil. Obvestilo boste prejeli na e-mail naslov, ki ste ga navedli ob prijavi.

 

  • Lahko izvem kdo je naročnik pozicije? Kdaj lahko to izvem?

Razumemo vašo radovednost glede naročnika pozicije. Kot podjetje za iskanje in selekcijo smo zavezani k diskretnosti, zato imen naročnikov večinoma ne razkrivamo javno.

Stopnja diskretnosti se lahko med projekti iskanja in selekcije razlikuje. V nekaterih primerih lahko ime naročnika razkrijemo že ob prvem telefonskem pogovoru, medtem ko je v drugih primerih potrebna večja diskretnost. V slednjih primerih ime naročnika razkrijemo šele, ko se ta na podlagi ožjega izbora odloči, s katerimi kandidati želi nadaljevati sodelovanje.

Zavedamo se, da vas morda mika, da bi nas poklicali in izvedeli več o naročniku, vendar vas prosimo za razumevanje, da to lahko razkrije samo svetovalec, ki vodi dotičen projekt iskanja in selekcije. 

 

  • Kako lahko vem, da se ne prijavljam k trenutnemu delodajalcu?

Zavedamo se pomembnosti diskretnosti pri iskanju nove zaposlitve. V primeru, da se prijavite na delovno mesto pri vašem trenutnem delodajalcu, bomo predvidevali vašo željo po diskretnosti in te informacije ne bomo delili z naročnikom.

Če bo z vidika diskretnostne zaveze do naročnika mogoče, vas bomo nemudoma obvestili, da ne moremo nadaljevati z vašim postopkom selekcije.

Če z vidika diskretnostne zaveze do naročnika takojšnje obvestilo ne bo mogoče vas bomo o neobravnavi oz. neizboru obvestili takoj, ko se bo selekcijski postopek zaključil.

V obeh primerih bomo poskrbeli za to, da bo vaša prijava ostala zaupna in da ne bo prišlo do razkritja vaših podatkov vašemu delodajalcu brez vašega soglasja.