Karierni razvoj

Si želite novih izzivov na svoji karierni poti? Oglejte si aktualne priložnosti ali si s prijavo v splošno bazo kandidatov omogočite, da stopimo v stik z vami ob pojavu za vas zanimivih delovnih mest.

Zakaj izbrati nas?

Zavezništvo

Osredotočeni smo na izpolnjevanje potreb naših kandidatov. Pred začetkom sodelovanja vas najprej dobro spoznamo, da vam lahko ponudimo najboljše rešitve.

Personaliziran pristop

Znamo se pogovarjati, postavljati prava vprašanja, prisluhniti in razumeti vaše želje. Nove zaposlitvene priložnosti predlagamo, če smo prepričani, da je nova priložnost skladna z vašimi kariernimi cilji.

Preverjeni naročniki

Sodelujemo le s podjetji, ki so uspešna in cenijo svoje zaposlene. Preden začnemo sodelovati z novim naročnikom, se pozanimamo, kakšne pogoje ponuja in če je kultura podjetja skladna z našimi pričakovanji.

Ekipa specialistov

Specializirani smo za povezovanje izkušenih strokovnjakov in vodij z najboljšimi priložnostmi na trgu dela.

Diskretnost

Pri svojem delu zagotavljamo popolnoma diskretno obravnavanje kandidatov v vseh korakih zaposlitvenega procesa.

Učinkovitost

Pri svojem delu uporabljamo kakovostne in preverjene rešitve, naš način dela pa je strokoven in učinkovit.

Ciljna vprašanja in vsebine

Kaj pravijo o nas naši kandidati?

Image

Valter J.

Vedno profesionalna in vljudna sodelavka Sara mi je bila na voljo na moji poti do novega položaja pri podjetju Epilog, ki ponuja programske rešitve za podporo logističnim procesom. Verjamem, da dobra in profesionalna podjetja pritegnejo in zaposlujejo dobre in profesionalne sodelavce in partnerstva. Na osnovi tega in na podlagi mojih več kot pozitivnih izkušenj s Saro menim, da je FirstClass odlična izbira za začetek vaše poti do novega delovnega mesta ali iskanja novega nadarjenega zaposlenega.

Stopite v stik z nami

FirstClass-executive-search