Kdo smo?

FirstClass svetovalci smo specializirani za iskanje in selekcijo strokovnjakov ter vodstvenih kadrov v Sloveniji in širši Evropi ter Indiji.

Kaj je FirstClass?

FirstClass svetovalci kandidatom zagotavljamo širok nabor zaposlitvenih priložnosti, v skladu z njihovimi željami in pričakovanji. S pomočjo preverjenega selekcijskega postopka poiščemo kakovostne in kvalificirane sodelavce za naše naročnike.

FirstClass svetovalci smo vodilni v inovativem načinu iskanja talentov, temeljitih in strokovnih selekcijskih postopkih ter dobrem poznavanju trenutnih razmer na trgu dela. Zaupa nam že več kot 67 naročnikov in na tisoče kandidatov v Sloveniji in regiji. Zaupajo nam uspešna in napredna podjetja, kar omogoča, da kandidati na enem mestu izbirajo med različnimi delovnimi mesti, industrijami, načini in lokacijami dela – tudi v tujini. FirstClass svetovalci naše kandidate podpiramo, usmerjamo in vodimo skozi celoten proces menjave delodajalca.

Naša vizija

Soustvarjanje prihodnosti globalne poslovne odličnosti z visoko uspešnimi vodjami in ekipami.

 

Naša zgodba

FirstClass ekipa

Podjetje smo ustanovili s programom BusinessClass in vizijo, da poiščemo izjemne talente in jim pomagamo na poti do uspešne kariere. Od takrat smo uspešno opolnomočili že štiri generacije mladih. Ponosni smo na vse naše udeležence, njihove uspehe in podjetja, ki so jim dala priložnost za karierni in osebni razvoj. Kmalu smo na željo naših naročnikov lansirali tudi FirstClass™, podjetje za iskanje in selekcijo vodstvenih in zahtevnih strokovnih profilov.

Kljub velikim oviram na trgu informacijske tehnologije in pomanjkanju IT profilov, smo sprejeli izziv in dodatno lansirali še ITClass. ITClass tvori ekipa HR svetovalcev, specializiranih za iskanje in selekcijo zahtevnih IT strokovnjakov. Naše poslovanje se aktivno širi tudi preko meja Slovenije. Glavna prioriteta so naši kandidati, zato jim želimo omogočiti pester izbor med široko paleto različnih kariernih priložnosti. Hkrati pa svojim naročnikom pomagamo do kompetentnih novih sodelavcev v najkrajšem možnem času. Naše vodilo je, da presegamo pričakovanja, tako kandidatov kot naročnikov. Zato na prvo mesto vedno postavljamo ljudi, uvajamo nove pristope, iščemo najboljše rešitve in zapiramo tudi najzahtevnejše pozicije.

S FirstClass M&A, ustanovljenim v letu 2022, pomagamo hitro-rastočim podjetjem in investitorjem pri nakupu in prodaji podjetij/ekip z namenom prezaposlitve IT in drugih zahtevnih strokovnih profilov (acqui-hire).

Zadovoljni naročniki, zadovoljni kandidati, zadovoljni zaposleni. To je naš recept za uspeh.

Ekipa

Image

mag. Ajda Sibinčič

DIREKTORICA ISKANJA IN SELEKCIJE TER ACQUI-HIRE SEGMENTA

Image

Nika Anžel

SENIOR HR SVETOVALKA

Image

Tanja Udovč

SENIOR HR SVETOVALKA

Image

Jana Mandelc

SENIOR HR SVETOVALKA

Image

Klara Omerzu

HR SVETOVALKA

Image

Jelka Špende

SENIOR HR SVETOVALKA

Image

Bojana Gnezda

VODJA PISARNE IN HR ASISTENTKA

Image

Iva Martinčič

JUNIOR HR SVETOVALKA

Image

Saša Špiler

VODJA MARKETINGA

Image

Saša Kalšek

VODJA PROJEKTOV V PRODAJI

Image

Ema Lukan

ASISTENTKA ZA MARKETING

Image

Nika Pregelj

HR ASISTENTKA

Stopite v stik z nami

Vas zanima katera izmed storitev za podjetja, ki jih ponujamo? Vabljeni, da izpolnite spodnji obrazec in kmalu bomo stopili v stik z vami.

Če iščete nove karierne priložnosti, si oglejte razpisana delovna mesta ali s prijavo v splošno bazo kandidatov omogočite, da stopimo v stik z vami ob pojavu za vas zanimivih delovnih mest.