Življenje v FirstClassu

Sproščena in povezana kultura, fleksibilnost, raznoliko delo, priložnosti za rast in sledenje skupnim vrednotam so naš recept za uspeh.

Kaj pomeni delati v FirstClassu?

Delamo z najboljšimi podjetji v regiji in si prizadevamo, da soblikujemo okolje, ki vsakemu članu ekipe omogoča, da doseže svoj potencial in se na delovnem mestu počuti prijetno, sproščeno in cenjeno. Naše delovno okolje oblikujejo številne prednosti zaradi katerih lahko delamo bolje:

Fleksibilnost

Svoje delo prilagajamo obveznostim in času, ko smo najbolj produktivni. Delamo lahko v pisarni, od doma ali na terasi na morju – kjerkoli nam odgovarja in hkrati omogoča kakovostno opravljanje dela. Verjamemo, da ima vsak posameznik svoja močna področja, zato vsebino dela prilagodimo njegovim interesom in želenim področjem, na katerih se želi razvijati. Kljub temu, da zasledujemo urejen in organiziran proces iskanja in selekcije talentov, je znotraj tega tudi vedno prostor za ustvarjalnost in nove ideje.

fleksibilnost
raznolikost

Raznolikost

Velik čar našega dela je, da noben dan ni enak drugemu. Vsakodnevno se namreč srečujemo s kandidati, ki so med seboj zelo različni – prihajajo iz različnih podjetij, industrij, držav ter imajo različne izkušnje in osebnostne lastnosti. Na drugi strani podjetjem pomagamo pri iskanju in selekciji kandidatov za najrazličnejše vodilne in zahtevne strokovne pozicije s področja energetike, informacijske tehnologije, zavarovalništva, marketinga, prodaje in drugih. Ves čas razvijamo nove projekte in storitve ter spremljamo novosti in dogajanje v Sloveniji in po svetu. Raznoliko delo je tako tisto, ki nas ohranja motivirane in v pogonu.

Sproščena kultura in dobri odnosi

Pomembno nam je, da skupaj proslavljamo tako male kot velike zmage, skupne ali individualne, profesionalne ali osebne – v pisarni ali izven nje. Z veseljem izkoristimo priložnosti za druženje – skupaj hodimo na kosila, praznujemo rojstne dneve in druge pomembne prelomnice naših sodelavcev ter večkrat letno krepimo medsebojne vezi na izletu ali teambuildingu.

flat-struktura

»Flat« struktura

Hierarhije v podjetju praktično ne čutimo. Smo raznolika ekipa, ki verjame, da vsak k mizi prinese nova znanja, prednosti in priložnosti. Brez strahu lahko pristopimo do vsakega, ne glede na funkcijo, se med seboj poslušamo in upoštevamo ter skupaj rastemo kot ekipa.

Deljenje znanja in izobraževanje

Vsak teden si na kolegijih izmenjamo dobre prakse ter delimo nove tehnike in načine za lažje in učinkovitejše opravljanje dela. Vedno z veseljem priskočimo na pomoč drug drugemu in si izmenjamo ideje. Zavedamo se, da je zaradi hitrih sprememb na trgu ključno, da smo v stiku z aktualnim dogajanjem in industrijo. Z namenom, da smo kos vsem spremembam in novostim ter ostanemo vodilni v našem segmentu, dajemo velik poudarek na izobraževanje – na tem področju skrbimo tako za interni prenos znanja, kot tudi predavanja in delavnice različnih zunanjih strokovnjakov (npr. mesečni brunch & learn, konference, članstvo v mednarodnih združenjih ipd.).

deljenje-znanja-izobrazevanje

Kako si še prizadevamo k dobremu počutju?

Naj še omenimo, da redno skrbimo tudi za svoje zdravje – tako fizično, kot tudi duševno. V naši pisarni nikoli ne zmanjka sadja, pred ali po službi pa lahko skočimo še v bližnji fitnes. Redno se tudi pogovarjamo ter si priskočimo na pomoč in če je treba, razdelimo delo, da nismo preobremenjeni in imamo čas tudi za naša zasebna življenja.

Smo omenili, da se nahajamo v samem centru prestolnice z razgledom na celo Ljubljano? Pogled skozi okno je vedno pomirjujoč, nas navdahne in vlije novih moči.

Naše vrednote

Naše skupne vrednote nas povezujejo in vsak dan pomagajo, da dosegamo cilje.

Gradimo zaupanje

Medsebojno zaupanje in transparentnost znotraj ekipe ter do naročnikov in kandidatov je ključ do dobrega sodelovanja in uspešnega dela.

Zagotavljamo odličnost

Imamo visoke standarde pri delu in vedno naredimo vse kar je v naši moči za zadovoljstvo naročnikov, kandidatov in nas samih.

Dosegamo cilje

Imamo ambiciozne sanje in jasne cilje, s katerimi jih bomo dosegli. Pri tem nas spremlja tudi strast do našega dela.

Vztrajno napredujemo

Motivira nas napredovanje na projektih in pri delu, kjer se počutimo opolnomočene, ter profesionalni in osebnostni rasti.

Delamo iznajdljivo

Vedno najdemo nove inovativne načine pri vsakdanjih nalogah z uporabo tehnološko naprednih orodij, ki nas pripeljejo korak dlje.

Se nam želite pridružiti?

Vedno smo na lovu za novimi talenti, ki lahko prispevajo svoje znanje, izkušnje in nove ideje. Oglejte si prosta delovna mesta, ali oddajte splošno prijavo ter postanite del naše sproščene in povezane FirstClass ekipe!

SENIOR HR SVETOVALEC ZA ISKANJE IN SELEKCIJO

Pomagajte pri upravljanju celotnega cikla iskanja in selekcije na več projektih hkrati za naročnike iz različnih industrij.

VODJA PROJEKTOV ZA ISKANJE IN SELEKCIJO IT KADROV

Pomagajte pri upravljanju celotnega cikla iskanja in selekcije IT profilov za naročnike iz različnih industrij.

SPLOŠNA PRIJAVA

Ali trenutno nimamo odprtega delovnega mesta, ki vas zanima? Brez skrbi! Oddajte svojo prijavo in nam sporočite, katero področje vas zanima, in kmalu se oglasimo.

Zaposlitveni proces

Vas zanima, kako izgleda naš zaposlitveni proces od poslane prošnje do zaposlitve?

1. Pošiljanje CV-ja

V poslanem CV-ju izpostavite svoje izkušnje, izobrazbo in druge dosežke.

2. Krajši klic

Pričakujte naš telefonski klic, na katerem vas bomo na kratko spoznali.

3. Uvodni razgovor

Uvodni razgovor z izbranimi člani naše ekipe, kjer vas bomo bolje spoznali in odgovorili na vaša vprašanja.

4. Strokovna naloga

Sledi strokovna naloga, s katero preverimo vaše znanje, način razmišljanja in iznajdljivost.

5. Zadnji razgovor

Razgovor z vodstvom je zadnji korak pred končno odločitvijo o ponudbi.

6. Psihološko testiranje

Psihološko testiranje nam da boljši vpogled v vašo osebnost in način delovanja v delovnem okolju.

Skupaj smo nepremagljivi.

FirstClass ekipa