Storitve za podjetja

Osredotočite se na svoje naloge.
Zaposlovanje prepustite nam.

Želite do novih zaposlenih, ki bodo kos zahtevnim delovnim nalogam in bodo sposobni hitre integracije v podjetje? S strokovnim postopkom, ki temelji na natančni in zanesljivi metodologiji, identificiramo vaše potrebe in opredelimo specializiran profil ter za vas poiščemo najbolj ustrezne kandidate za hitro integracijo v delovni proces. Metodo direktnega iskanja uporabljamo za vodstvene, specializirane in zahtevne pozicije z veliko odgovornostjo v panogah z zasičenim trgom delovne sile. Tovrstni profili se redko prijavljajo na delovna mesta, kar pomeni, da jih morate poiskati in do njih ni vedno enostavno priti!

Dober pregled in kontakti na trgu.​

Časovno in stroškovno bolj učinkovit izbirni postopek.

Le motivirani in zainteresirani kandidati.

iskanje-in-selekcija

Na današnjem vedno bolj konkurenčnem trgu dela je pozitivna blagovna znamka delodajalca ključnega pomena. S slabim ugledom postane zaposlovanje in zadrževanje najboljših zaposlenih zahtevno in drago. Za napredovanje vašega podjetja potrebujete nadarjene delavce in najboljši način, da jih pritegnete, je z ugledom dobrega zaposlovalca.

Načrtovanje, definiranje in izvajanje jasno opredeljene strategije blagovne znamke delodajalca.

Uporaba družbenih medijev za deljenje pozitivnih zgodb o uspehu zaposlenih in praks znotraj podjetja.

Employer branding

Razbremenite vaše podjetje v zvezi z vsemi postopki, vezanimi na rekrutiranje in izbirni postopek. Gre za dolgoročno sodelovanje, s katerim boste prihranili na času in stroških, medtem ko se boste lahko posvetili stvarem, v katerih ste najboljši in so najpomembnejše za vašo rast. Kaj poleg novih zaposlenih pridobite z zunanjim FirstClass™ partnerstvom?

Oglaševanje delovnega mesta na FirstClass™ kariernem portalu, družbenih omrežjih in relevantnih zaposlitvenih portalih.

Svetovanje naročniku v zvezi s postopki iskanja in selekcije.​

Prednost pri dostopu do top FirstClass™ kandidatov, tudi če naročnik ni naročil pozicije​.

partnerstvo-za-iskanje-in-selekcijo

Naš cilj je zagotavljati dolgoročno zadovoljstvo zaposlenih in podjetij, s katerimi sodelujemo. Ker je prvih šest mesecev ključnih za čim boljšo vključenost novih zaposlenih v vaše podjetje, vam pomagamo pri zasnovi procesov, ki imajo pri tem poglavitno vlogo.
V tesnem sodelovanju z vami vzpostavimo onboarding program in/ali mentorski program. Rezultati so hitra vključenost zaposlenega v podjetje, pospešeno pridobivanje znanja in s tem seveda najboljši možni rezultati, ki jih lahko pričakujete od novega zaposlenega.

Pregled obstoječega onboarding procesa v podjetju, predlog novega sistema in priprava ustreznih orodij.

Vzpostavitev sistema mentorstva v podjetju, priprava ustreznih orodij izobraževanja in coaching mentorjev.

Spremljanje zadovoljstva mentorjev in novih zaposlenih v podjetju v času uvajalnega obdobja.

mentorship-onboarding-process

Stopite v stik z nami

FirstClass-executive-search