Iskanje in selekcija kadrov

Želite hitro in učinkovito do kandidatov, ki bodo uspešno zasedli vodstvene in strokovne pozicije v vašem podjetju in se hitro integrirali v delovni proces?

Direktno iskanje in selekcija kadrov

S strokovnim postopkom, ki temelji na natančni in zanesljivi metodologiji, identificiramo vaše potrebe in opredelimo specializiran profil ter za vas poiščemo najbolj ustrezne kandidate za hitro integracijo v delovni proces.

Metodo direktnega iskanja uporabljamo za vodstvene, specializirane in zahtevne pozicije z veliko odgovornostjo v panogah z zasičemim trgom delovne sile. Tovrstni profili se redko prijavljajo na delovna mesta, kar pomeni, da jih morate poiskati in do njih ni vedno enostavno priti.

Znotraj segmenta ITClass smo močno specializirani tudi za iskanje IT profilov - imamo namreč poglobljeno razumevanje tehničnih specifik delovnih mest in tehnično podkovane HR svetovalce z dobrimi povezavami na trgu in poznavanjem razmer v IT industriji.

Postopek direktnega iskanja in selekcije

1. Natančno definiranje pozicije

Pregled odprtih delovnih mest, temeljita analiza pozicije glede na vaše želje, potrebe in vsebino dela. Sledi opredelitev profila idealnega kandidata, vključno z želenimi znanji in kompetencami, ki jih določimo skupaj z vami.

2. Pridobivanje kandidatov

Direktno iskanje in selekcija, priprava in predstavitev profilov primernih kandidatov. Kandidate identificiramo na način direktnega iskanja, pregleda obstoječe baze, že vzpostavljenih kontaktov in priporočil iz industrije. Izbranim predstavimo priložnost, ki jo ponujate, z namenom pridobitve njihovega interesa.

3. Izbor kandidata in razgovori

Opravimo prvi krog razgovorov in vam posredujemo poročila primernih in zanimivih kandidatov. To omogoča, da vi izberete tiste, ki jih želite spoznati. Pri samem izboru kandidatov vam tudi asistiramo z organizacijo razgovorov z vašim podjetjem.

4. Izbor kandidata

Podpiramo vas pri izbiri in onboardingu izbranega kandidata. Skladno z zakonodajo pošljemo povratne informacije neizbranim kandidatom in administrativno vodimo postopek.

Stopite v stik z nami

Izpolnite spodnji obrazec in kmalu vas bomo kontaktirali in se pogovorili, kako vam lahko pomagamo s procesi iskanja in selekcije izbranih kadrov za vaše podjetje.